Cégeknek

Korábban számos évet töltöttem multinacionális vállalatok márkaépítésével, ezért tisztában vagyok a nehézségekkel, melyekkel a szakemberek nap, mint nap szembesülnek. 

Olyan tréning és coaching eszközök állnak rendelkezésemre, melyek könnyen átsegítik a vezetőket és csapataikat az elakadásaikon. Fő szakterületem az employer branding, hiszen ez áll a legközelebb a márkaépítéshez, ami az eredeti szakmám. De nagy lelkesedéssel használom business coachingjaim során a Gestalt, a Tranzakció analízis, a Solution fókusz, az MBTI tesztek, a Mindfulness és az Ön Coaching... módszereit, valamint a BST és soft skills tréningek adta lehetőségeket is. Ügyfeleim személyes hatékonyságát, problémamegoldó és stressz tűrő képességét, valamint EQ-ját fejlesztjük; prioritások, víziók és célok meghatározásával és döntéshozatali módszertanok segítségével.

Fontosnak tartom az asszertív kommunikáció facilitálását egy munkahelyen, valamint az egyéni és szociális kompetenciák fejlesztését egyaránt. Olyan multinacionális nagyvállalati környezetekben képeztek vezetővé, ahol hangsúlyt fektettek a tréningekre és az egyéni képzésekre. De a munka nagy része csak ezután következik, amikor hosszú évek tapasztalata során az ember valóban hatékony, jó vezetővé válik, aki tudja, hogy azon múlik a sikere, mennyi támogatást kap a csapata. Ezt a támogatást tudom elősegíteni az elmúlt 15 évben megszerzett nemzetközi kommunikációs, coaching és training tapasztalatommal. 

Nemcsak nagyvállalatoknál, hanem startup vállalkozásoknál is kamatoztatom mindazt, amiben hiszek. Csodálatos azt látni, hogyan fejlődik megállíthatatlan, sikeres csapattá egy társaság, akik korábban csak ötletelni ültek össze. Munkám során egy olyan komplex kreatív rendszert használok, mely a klasszikus módszereket ötvözi az egyének intuícióival, ezáltal a munkacsapatok az egyének tehetségére építve érnek el sikereket az Ön Coaching technika, EQ tesztek, kreatív profilok, heurisztika, Triz, irracionális és laterális gondolkodás, pszicho dráma és szociodráma módszeivel.

RENDELD MEG ONLINE KÉPZÉSEMET: