Business Coaching & Soft skill tréningek

Korábban számos évet töltöttem multinacionális vállalatok márkaépítésével, ezért tisztában vagyok a nehézségekkel, melyekkel a szakemberek nap, mint nap szembesülnek. 

Olyan tréning és coaching eszközök állnak rendelkezésemre, melyek könnyen átsegítik a vezetőket és csapataikat az elakadásaikon. Fő szakterületem az employer branding, hiszen ez áll a legközelebb a márkaépítéshez, ami az eredeti szakmám. De nagy lelkesedéssel használom business coachingjaim során a Gestalt, a Tranzakció analízis, a Solution fókusz, az MBTI tesztek, a Mindfulness és az Ön Coaching... módszereit, valamint a BST és soft skills tréningek adta lehetőségeket is. Ügyfeleim személyes hatékonyságát, problémamegoldó és stressz tűrő képességét, valamint EQ-ját fejlesztjük; prioritások, víziók és célok meghatározásával és döntéshozatali módszertanok segítségével.

Fontosnak tartom az asszertív kommunikáció támogatását egy munkahelyen, valamint az egyéni és szociális kompetenciák fejlesztését egyaránt. De a munka nagy része csak ezután következik, amikor hosszú évek tapasztalata során az ember valóban hatékony, jó vezetővé válik, aki tudja, hogy azon múlik a sikere, mennyi támogatást kap a csapata. Ezt a támogatást tudom elősegíteni az elmúlt 15 évben megszerzett nemzetközi kommunikációs, csapat fejlesztési és vezetői tapasztalatommal. 

Olyan multinacionális nagyvállalatok közös projektjei során szereztem vezetői tapasztalatot, ahol nagy hangsúlyt fektettek a tréningekre és az egyéni képzésekre: 

Nemcsak nagyvállalatoknál, hanem startup vállalkozásoknál is kamatoztatom mindazt, amiben hiszek. Csodálatos azt látni, hogyan fejlődik megállíthatatlan, sikeres csapattá egy társaság, akik korábban csak ötletelni ültek össze. Munkám során egy olyan komplex kreatív rendszert használok, mely a klasszikus módszereket ötvözi az egyének intuícióival, ezáltal a munkacsapatok az egyének tehetségére építve érnek el sikereket az Ön Coaching technika, EQ tesztek, kreatív profilok, heurisztika, Triz, irracionális és laterális gondolkodás, pszicho dráma és szociodráma módszeivel.

Soft Skill Tréningek:

- ANGOL ÉS MAGYAR NYELVEN CÉGEKNEK, VEZETŐKNEK -

Vezetőképzés

Tárgyalástechnika

Asszertív kommunikáció

Kommunikációs Tréning

Nyilvános beszéd / Prezentációs Tréning

Döntés elmélet

Részletes tájékoztatás személyesen: