ONLINE KÉPZÉSEK

Vedd kézhez te is könnyedén egyedülálló programjaimat
online videó, könyv és munkafüzet formájában! 

Ki sem kell mozdulnod otthonról, kényelmesen a kanapéra kuckózva elsajátíthatod különleges módszereimet, hogy mielőbb változtathass az életeden. 

Képezd magad online, önállóan, olyan ritmusban, ahogy te szeretnéd! Ha mégis elakadnál, foglalj időpontot egy fél órás online, telefonos vagy személyes konzultációra velem!

A legfontosabb, legerőteljesebb program, amit valaha kiadtam a kezemből. Olyan elemi erőt hoz az életedbe, mely által képes leszel megugrani a legnagyobb változtatásokat, legyűrni a legnyomasztóbb kihívásokat, legyen az a súlyoddal kapcsolatos, vagy szembesülj vele a munkád, a kapcsolataid vagy az élet bármely területén. Gondolataink határoznak meg bennünket, gondolataink pedig érzelmeinket. És mivel nagyrészt az érzelmeink hatására eszünk, jó tudni, hogyan tartsuk őket kordában. Valamint, hogyan kerüljük el, hogy érzelmeink és gondolataink szabotálják akaratunkat és cselekedeteinket. 

Megrendelem:

Egy teljes, egyedülálló program, ami először feltérképezi, milyen berögzült negatív viselkedésmintáid vannak az étkezések kapcsán, majd segít ezeket kitanulni és helyettük vadonatúj szokásokat kialakítani egy komplex rendszerben, mely tudatosan végigvezet a fogyás folyamatán. Nem csak a fogyásban segít, hanem a vágyott súly elérését követően abban is, hogy meg tudd tartani azt az állapotot és ne kelljen jojó effektussal küzdened. Teljes tudásanyagot biztosít önálló fejlődésedhez, a nagy változáshoz. Tartalmazza az Ön coaching Programot is! 

Megrendelem:

Business Wellness

üzlet és magánélet egyensúly

Ezt a könyvet mindazoknak ajánlom, akik számára egyaránt fontos annak az egyensúlynak a megtalálása és fenntartása, mely a munka és a magánélet között van. Egy egészséges együttműködést kell kialakítanunk magunkkal ahol minden helyet kap az életünkben ami fontos számunkra. A lényeg hogy maradéktalanul megtanuljuk élvezni az életet, hogy ne maradjunk ki a legfontosabb pillanatokról sem otthon, sem a munkánk során. Mindezt stresszmentesen és könnyedén el tudjuk érni, ha pontosan tudjuk mi az, amit akarunk és mi az, ami fontos számunkra. Legyen az család, karrier, gyerekek, szerelem vagy szórakozás.

Megrendelem:

Online időpont foglalás konzultációra

Foglalj időpontot ha elakadtál, vagy kérdésed van! 

A konzultáció ára: 3000 Ft / 30 perc, melyet előre utalással tudsz rendezni. Kérlek vedd figyelembe, hogy foglalásod csak akkor érvényes, ha a megjelölt időpont még szabad és azt telefonon sms formájában visszaigazoltam neked, valamint utalásod az időpont előtt 2 nappal megérkezik.