Design Coaching

Fedezd fel saját egyedi lakberendezési stílusodat!

Az igazi otthon megtervezése nem csak a színek, bútorok és kiegészítők kiválasztásán múlik. Az igazán hatásos belső tér tükrözi tulajdonosa egyedülálló személyiségét. 

A lakberendezési design coaching azoknak segít, akik lakberendező nélkül vágnak neki a feladatnak, de egy profi, minden elemében tökéletes végeredményre törekszenek. 

Együtt feltárjuk, mit jelent számodra az "otthon, édes otthon", valamint, hogyan néz ki számodra az "ideális álom otthon". Az ülés során megérted, mire van igazán szükséged, világossá válnak az elvárásaid és, hogy milyen környezet inspirál téged maradéktalanul. 

Hogyan zajlik a design coaching?

  • Önismereti, design és szín tesztekkel
  • Workshopokkal és egyéni coach ülésekkel
  • Kreatív coaching és tréning módszerekkel

Magad szeretnéd megtervezni

az adott belső teret? 

Mégis nehéz megtalálni a saját INSPIRÁCIÓD a számos rendelkezésre álló lehetőség közül pl: magazinok, TV-műsorok, könyvek, design blogok.... ?

Nem érzed jól magad a jelenlegi környezetedben? 

Hiányzik valami környezetedből és szeretnéd a saját kéznyomodat rajta hagyni egy adott helységen? Tudni szeretnéd, mit tehetnél a VÁLTOZÁS érdekében?

Miről szól a design coaching?

  1. A design coaching és workshopok alkalmával bevezetést kapsz a design pszichológiába, megismered a személyes stílus keresésének folyamatát, valamint betekintést nyersz a lakberendezési stílusok izgalmas világába. 
  2. Gyakorlatokon keresztül végigvezetjük a feltárásra és tisztázásra váró személyes és belsőépítészeti igényeidet és álmaidat. Ez segít azonosítani az egyéni stílusod legfontosabb jellemzőit és a változtatni valókat az élettered átrendezését illetően.
  3. A design coaching nem tervek rajzolásáról, berendezési tárgyak és azok kiválasztásáról szól, sem a modern trendek bemutátásáról!
  4. Számíthatsz viszont egyedileg fejlesztett eszközök használatára, önismereti, szín és design tesztekre és sok beszélgetésre design témában, hogy a legközelebb jussunk a vágyott végeredményhez. 
  5. Cserébe nyitottságot és őszinteséget kérek tőled, leginkább magaddal szemben.