ÖN COACHING

Az ügyfeleimet mindig megtanítom egy egyszerű módszerre, mellyel saját magukat tudják coacholni, így a segítség mindig kéznél lesz! Egy olyan teret teremtesz magadnak, ahol, mint egy külső szemlélő látod magad a problémás helyzetben. Ebből a térből minden más és minden tisztábban észlelhető. Kicsit igazabb is, mert valljuk be, gyakran vagyunk elvakultak, elfogultak magunkkal. Coachingjaim során a neuroplaszticitás elvei és egy saját holisztikus rendszer segít a folyamatra fókuszálni és logikusan felépíteni a fejlődési utat:

1)    Az ÖNISMERET roppant fontos, ha változást akar elérni az ember. Az egészséges pszichológiai állapot és a KIEGYENSÚLYOZOTT LÉLEK alapfeltétele a fejlődésnek. Ehhez biztosítanak erős alapot olyan elfogadott személyiség,- és lélektantípus meghatározó módszerek, melyek elég LOGIKUS ALAPOT szolgáltatnak a további munkánkhoz. 

2)  A VIZUALITÁS különleges, elvonatkoztatott hangulatot hoz létre a coaching során. A képeket is integráló módszerek aktiválják az intuíciós, asszociációs és a kreatív gondolkodást, valamint gyorsan felszínre hozzák a tudatalatt REJTŐZŐ AKADÁLYOKat. Ezáltal rendezhetjük gondolatainkat, és elősegíthetjük az érzelmi gócok feloldását, ami hozzájárul a GÖRDULÉKENY FEJLŐDÉSHEZ.3) DÖNTÉSEK határozzák meg, befolyásolják mindennapjainkat, életünk legfontosabb területeit, kapcsolatainkat, fejlődésünket. Általuk és miattuk tudunk ELŐRE HALADNI, CÉLJAINKAT ELÉRNI. A megfelelő DÖNTÉSELMÉLET kiválasztása és alkalmazása elengedhetetlen a coachingban. Így a helyzeteket teljes valójukban mérhetjük fel, majd egy egészen újfajta MEGOLDÁS FELÉ indulhatunk. 

3 DIMENZIÓS HOLISZTIKUS MODEL ELMÉLETE ÉS ELEMEI:

Leggyakrabban egy olyan történeten szeretnének változtatni, ami életünk jelen szakaszában legjobban zavar minket. Ezek a mi személyes történeteink, amiket sajnos átírni, így megváltoztatni sem tudunk. A PSZICHÉS, FIZIKAI és MENTÁLIS hozzáállásunkat viszont befolyásolhatjuk! Ez könnyedén elősegíti a kívánt változás létrejöttét a történetünkben.  

Egy 3 DIMENZIÓS HOLISZTIKUS MODEL segíti munkánkat, mely kihat a TESTre, a TUDATra és a LÉLEKre egyaránt. A modell segítségével könnyedén tudunk változtatni, fejlődni és eredményeket elérni.

RENDELD MEG ONLINE KÉPZÉSEMET: