Az ügyfeleimet mindig megtanítom egy egyszerű módszerre, mellyel saját magukat tudják coacholni, így a segítség mindig kéznél lesz! Egy olyan teret teremtesz magadnak, ahol, mint egy külső szemlélő látod magad a problémás helyzetben. Ebből a térből minden más és minden tisztábban észlelhető. Kicsit igazabb is, mert valljuk be, gyakran vagyunk elvakultak, elfogultak magunkkal. Coachingjaim során a neuroplaszticitás elvei és egy saját holisztikus rendszer segít a folyamatra fókuszálni és logikusan felépíteni a fejlődési utat:

1)   Az ÖNISMERET roppant fontos, ha változást akar elérni az ember. Az egészséges pszichológiai állapot és a KIEGYENSÚLYOZOTT LÉLEK alapfeltétele a fejlődésnek. Ehhez biztosítanak erős alapot olyan elfogadott személyiség,- és lélektantípus meghatározó módszerek, melyek elég LOGIKUS ALAPOT szolgáltatnak a további munkánkhoz.

2)  A VIZUALITÁS különleges, elvonatkoztatott hangulatot hoz létre a coaching során. A képeket is integráló módszerek aktiválják az intuíciós, asszociációs és a kreatív gondolkodást, valamint gyorsan felszínre hozzák a tudatalatt REJTŐZŐ AKADÁLYOKat. Ezáltal rendezhetjük gondolatainkat, és elősegíthetjük az érzelmi gócok feloldását, ami hozzájárul a GÖRDULÉKENY FEJLŐDÉSHEZ.

3) DÖNTÉSEK határozzák meg, befolyásolják mindennapjainkat, életünk legfontosabb területeit, kapcsolatainkat, fejlődésünket. Általuk és miattuk tudunk ELŐRE HALADNI, CÉLJAINKAT ELÉRNI. A megfelelő DÖNTÉSELMÉLET kiválasztása és alkalmazása elengedhetetlen a coachingban. Így a helyzeteket teljes valójukban mérhetjük fel, majd egy egészen újfajta MEGOLDÁS FELÉ indulhatunk. 

COACHING MODELEM:

Gondolkozzunk holisztikusan:
Leggyakrabban egy olyan történeten szeretnének változtatni, ami életünk jelen szakaszában legjobban zavar minket. Ezek a mi személyes történeteink, amiket sajnos átírni nem tudunk. A PSZICHÉS, a FIZIKAI és a MENTÁLIS hozzáállásunkat viszont befolyásolhatjuk! Ez könnyedén elősegíti a kívánt változás létrejöttét a történetünkben.  

Egy 3 DIMENZIÓS HOLISZTIKUS COACHING MODEL segíti munkánkat, mely kihat a testre, a tudatra és a lélekre egyaránt. A modell segítségével könnyedén tudunk változtatni, fejlődni és elérni a vágyott eredményt.

A SIKERES VÁLTOZÁSHOZ VEZETŐ ÚT:

Sikeresen változtatni csak úgy tudunk, ha magunk változunk, és a gondolatainkat módosítjuk. Nem szükséges megváltoztatni a körülményeiket, ahhoz hogy jól érezzük magunkat. Ha pedig más embereket próbálunk megváltoztatni, biztos nem lesz tartós a végeredmény.  Ügyfeleim visszajelzése alapján legyen szó kapcsolati, munkahelyi, fizikális, vagy lelki problémáról saját fejlesztésű coaching modelem segítségével gyors és tartós változásokat tudtunk elérni.


Hányszor diétáztál már életedben? 

Hányszor kezdtél fogyókúrába? 

Hányszor jöttek vissza a leadott kilók? 

Hányszor kínoztad magad az edzőteremben hiába?

Van valami más a diétákon túl: Ne a kalóriákat számold!
Többet tehetsz, mint gondolnád! 

Rendeld meg online képzéseimet: