Life Coaching

Az ügyfeleimet mindig megtanítom egy egyszerű módszerre, mellyel saját magukat tudják coacholni, így a segítség mindig kéznél lesz! Egy olyan teret teremtesz magadnak, ahol, mint egy külső szemlélő látod magad a problémás helyzetben. Ebből a térből minden más és minden tisztábban észlelhető. Kicsit igazabb is, mert valljuk be, gyakran vagyunk elvakultak, elfogultak magunkkal. Coachingjaim során a neuroplaszticitás elvei és egy saját holisztikus rendszer segít a folyamatra fókuszálni és logikusan felépíteni a fejlődési utat:

1) Az ÖNISMERET roppant fontos, ha változást akar elérni az ember. Az egészséges pszichológiai állapot és a KIEGYENSÚLYOZOTT LÉLEK alapfeltétele a fejlődésnek. Ehhez biztosítanak erős alapot olyan elfogadott személyiség,- és lélektantípus meghatározó módszerek, melyek elég LOGIKUS ALAPOT szolgáltatnak a további munkánkhoz.

2) A VIZUALITÁS különleges, elvonatkoztatott hangulatot hoz létre a coaching során. A képeket is integráló módszerek aktiválják az intuíciós, asszociációs és a kreatív gondolkodást, valamint gyorsan felszínre hozzák a tudatalatt REJTŐZŐ AKADÁLYOKat. Ezáltal rendezhetjük gondolatainkat, és elősegíthetjük az érzelmi gócok feloldását, ami hozzájárul a GÖRDULÉKENY FEJLŐDÉSHEZ.

3) DÖNTÉSEK határozzák meg, befolyásolják mindennapjainkat, életünk legfontosabb területeit, kapcsolatainkat, fejlődésünket. Általuk és miattuk tudunk ELŐRE HALADNI, CÉLJAINKAT ELÉRNI. A megfelelő DÖNTÉSELMÉLET kiválasztása és alkalmazása elengedhetetlen a coachingban. Így a helyzeteket teljes valójukban mérhetjük fel, majd egy egészen újfajta MEGOLDÁS FELÉ indulhatunk.

COACHING MODELLEM:

A legújabb módszer, a Neuroplaszticitás segítségével:

Leggyakrabban egy olyan történeten szeretnének változtatni, ami életünk jelen szakaszában legjobban zavar minket. Ezek a mi személyes történeteink, amiket sajnos átírni nem tudunk. A PSZICHÉS, a FIZIKAI és a MENTÁLIS hozzáállásunkat viszont befolyásolhatjuk! Ez könnyedén elősegíti a kívánt változás létrejöttét a történetünkben.

NEUROPLASZTICITÁS

Ez a legújabb tudományág támogatja a változtatás képességét! 

A neuroplaszticitás a coachingban segíti munkánkat, mely kihat a testre, a tudatra és a lélekre egyaránt. A modell segítségével könnyedén tudunk változtatni, fejlődni és elérni a vágyott eredményt.

A SIKERES VÁLTOZÁSHOZ VEZETŐ ÚT:

Sikeresen változtatni csak úgy tudunk, ha magunk változunk, és a gondolatainkat módosítjuk. Nem szükséges megváltoztatni a körülményeiket, ahhoz hogy jól érezzük magunkat. Ha pedig más embereket próbálunk megváltoztatni, biztos nem lesz tartós a végeredmény.  Ügyfeleim visszajelzése alapján legyen szó kapcsolati, munkahelyi, fizikális, vagy lelki problémáról saját fejlesztésű coaching modelem segítségével gyors és tartós változásokat tudtunk elérni.