Online képzések

Jelenleg az "Exkluzív Súlytalanság Program" online könyvem automatikusan elérhető mindenki számára, aki a "Rapid Egyéni Súlytalanság Program"-omban részt vesz.

Letöltésért kattints a képre:

Még nem vagy regisztrálva, de részt vettél a programban? Lépj velem kapcsolatba, hogy jóváhagyjam a kérésedet és elérd az online könyvemet: 

Szeretnél te is hozzájutni az online könyvemhez? Jelentkezz a "Rapid Egyéni Súlytalanság Program"-ra, melyről itt találsz további információt:

Egy kis ízelítő az "Exkluzív Súlytalanság Program" online könyvből:

  • Test-lélek-tudat: ennek hármasa elengedhetetlen a tartós súlyvesztéshez! Nem érhető el siker anélkül, hogy mindegyik helyén ne legyen. Épp ezért nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megtaláljuk a személyes elakadásokat, feltérképezzük azokat a problémaköröket (lélek, tudat), melyekben blokkok találhatóak, ugyanis ezek megjavítása nélkül lehetetlen a tartós változás.
  • Tudom, hogy bárki le tud fogyni akaraterővel akár rövid időn belül is, viszont így a súlyvesztés nem tartós. És fél év múlva elkezdenek újra felkúszni a kilók, majd jön a jojó effektus és ez így megy fel és le. Majd a szervezetünk már immúnis lesz és 40 éven felül már a gyors fogyás is csak álom marad. Nem beszélve arról, hogy a hízást kiváltó problémákkal együtt próbálunk fogyni, ami valóban ember feletti. Ezek tisztázásáról és a tévedések elkerüléséről is jelentős rész szól a programban.
  • Miben segít a neuroplaszticitás és az öncoaching?
  • Hogyan étkezzünk? Túlevés, stressz evés, érzelmi evés - mind abból fakad, hogy nem tudunk megküzdeni érzelmeinkkel. Megtanítalak arra, hogyan kezeld a saját érzelmeidet és véletlen se fojtsd evésbe a bánatod, aggodalmad, idegességed...
  • Miben akadályoz meg az agyunk/tudatunk, amikor változni akarunk, miért is olyan nehéz ez számunkra és hogyan tudunk túljárni a saját eszünkön?
  • Miután mindent elmondok neked a zsírégetés protokolljáról, és hogy hogyan alakuljunk át cukorégetőből zsírégetővé ezzel párhuzamosan felállítunk egy számodra megfelelő étkezési protokollt, és összeteszünk egy erős tervet.
  • És ami a legfontosabb - Hogyan érjük el, hogy ne kívánjuk a cukrot és a szénhidrátot? Mesélek a testünk laboratóriumáról, valamint megtanítalak a cukor és a szénhidrát kívánásának legyőzésére. Amit, ha egyszer elsajátítasz, akkor egész életedre megszabadulsz az étkezés problémakörétől...

...Szabad lehetsz, egészséges, fitt és üde 90+ éves korodig. Ki ne vágyna erre? Én 3 éve így élek és szeretném minél több embernek átadni azt a tudást, módszert és rendszert, amivel idáig eljutottam és az óta is szinten tartom magam!