RÓLAM:

Helló! Czutor Ági vagyok Magyarország első súly coach-a.... Teljesen megértelek, ha időről időre benned is felmerül a fogyókúra, vagy egy egészségesebb életforma gondolata. Mindig szeretnénk jól érezni a magunkat bőrünkben és a legjobb formánkat hozni. De sajnos a diéták többnyire hatástalanok, a leadott kilók pedig idővel visszakúsznak. Magam is évtizedekig cukorfüggőséggel küzdöttem, így pontosan tudom mennyire nehéz változtatni.

Amerika és Anglia legjobb súlycoach-aitól, dietetikusaitól és terapeutáitól, tanultam azokat a módszereket, amik alapján összeállítottam a Súlytalanság Programot. A program alapját képző módszerrel már több millió ember fogyott le a világon sikeresen és tartja a kívánt súlyát azóta is. Nincs többé jojó effektus! 

A neuroplaszticitás alkalmazása a coachingban egy újszerű áttörés. Teljesen más dimenzióba helyezi az eddigi ismereteinket a változtatás, tanulás és megújulás képességéről.

A módszer több mint 30 éve bizonyít, legyél bármilyen diétán, vagy edzésprogramon, minden önsanyargatás nélkül, még akaraterő sem kell hozzá. Fogyj okosan, hogy a végeredmény ezúttal valóban tartós legyen! Hozd magad formába testileg, lelkileg és mentálisan is pirulák nélkül! Ebben a témában számos vezető nemzetközi coach, szakpszichológus, terapeuta, edző, dietetikus és egyetemi kutató tudományos munkái és eredményei inspiráltak. Ezek alapján fejlesztettem ki egyedi "SÚLYTALANSÁG" programsorozatomat, mely olyan erőteljes VISELKEDÉS PSZICHOLÓGIAI technikákon alapul, amik segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben GYORS és TARTÓS eredményt ígérnek.

Az MMS Wordwide Institute és a Coaching Határok Nélkül coach iskola együttműködésének keretében ICF akkreditált nemzetközi coach vizsgát tettem Chérie Carter-Scott Ph.D. MCC és Judit Ábri von Bartheld MCC vezetésével. Előtte több mint 15 évet töltöttem az üzleti életben. Erre a tapasztalatra építve olyan coaching, mentoring és tréning módszereket használok, melyek jelentős eredményeket és sikereket garantálnak egyéni és csoportos coaching során egyaránt.

Olyan KOMPLEX KREATÍV RENDSZERT használok, mely a klasszikus módszereket ötvözi az egyének intuícióival, ezáltal az egyének tehetségére építve érünk el sikereket. SAJÁT rendszeremet használva, jelentős eredményeket érek el. Célom, hogy ügyfeleim MÁSKÉPP KEZDJENEK EL GONDOLKODNI a világukról, bízzanak magukban, és higgyék el, hogy képesek a változásra és a megújulásra. A legfontosabb, ami meghatároz bennünket az a GONDOLKODÁSUNK. Azzá válunk, amit gondolunk. Ha nem tetszik az eredmény, csak meg kell változtatnunk a gondolatainkat! 

Módszeremet sikerrel alkalmazom a life coaching területén is. Legyen szó párkapcsolati elakadásról, életút keresésről, depresszióról, szülő gyermek közti problémákról, vagy akár karrierrel kapcsolatos kérdésekről, egy olyan holisztikus rendszer támogatásával keressük az ügyfeleim számára legjobb megoldást, mely kivétel nélkül minden alkalommal rendkívüli eredményre vezet. 

A beszélgetések, programok és workshopok helyszíne:
Budapest, V. kerület, Bástya u. 14.

A helyszínt Te igényeidhez igazítom! Skype vagy kültéri helyszín is választható, szívesen coacholok séta, SUP-ozás vagy egyéb aktív tevékenységek közben is!