Rólam

Szerintem mindenki azért született, hogy megtanulja élvezni az életet. Sikerült elsajátítanom azokat a módszereket és képességeket, amivel ezt el is tudom érni. Nemcsak beszélek róla, meg is élem a folyamatos változást és fejlődést. A coaching döbbentett rá, arra hogy ösztönös módon másoknak is tudok segíteni, hogy egy tudatosabb állapotból szemléljék az életben felmerülő kihívásokat.

Egész életemre jellemző volt a minél magasabb szintű EQ elérésére való törekvés. Vallom, hogy az érzelmek kifinomult kontrollálásával, irányításával és a megfelelő gondolkodással jelentős változásokat tudunk elérni minden helyzetben, kapcsolatainkban és a bennünket körülvevő környezetünkkel, sőt a súlyunkkal kapcsolatban is.

Fontos az önismeret, a határozottság, a tisztánlátás, hogy változtatni tudjunk gondolatainkon, ezáltal életünkön is, és így sikereket érjünk el. 

Az MMS Wordwide Institute és a Coaching Határok Nélkül coach iskola együttműködésének keretében ICF akkreditált nemzetközi coach vizsgát tettem Chérie Carter-Scott Ph.D. MCC és Judit Ábri von Bartheld MCC vezetésével.

Több mint 20 évet töltöttem az üzleti életben. Erre a tapasztalatra építve olyan coaching, mentoring és tréning módszereket használok, melyek jelentős eredményeket és sikereket garantálnak egyéni és csapat szinten egyaránt. 10 éve foglalkoztat intenzíven saját belső fejlődésem, ezalatt számos módszert tanulmányoztam, de egyik sem nyújtotta azt az áttörő felismerést, amire vágytam. Ezért kifejlesztettem a saját holisztikus rendszeremet, amivel jelentős eredményeket érek el, a coachingok pedig hatásosabbak. Célom, hogy a coach-oltjaim másképp kezdjenek el gondolkodni a világukról, bízzanak magukban, és higgyék el, hogy képesek a változásra, céljaik elérésére és a megújulásra. Ezért mindenkit az ön coaching elsajátítására bíztatok, hogy a későbbiek során egyedül is megtalálják a számukra legjobb megoldásokat.

Holisztikus módszeremet sikerrel alkalmazom a súlyvesztés, súlymegtartás területén is. Ebben a témában számos vezető nemzetközi coach, szakpszichológus, terapeuta, edző, dietetikus és egyetemi kutató tudományos munkái és eredményei inspiráltak. Ezek alapján fejlesztettem ki egyedi "Súlytalanság" programsorozatomat, mely olyan erőteljes viselkedés pszichológiai technikákon alapul, amik segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben gyors és tartós eredményt ígérnek. 

VÁLTOZTASS KÖNNYEDÉN! Személyes problémáidra az ön coachingot ajánlom & súly problémáidra - a "Súlytalanság" programok egyikét!