RÓLAM:

Olyan KOMPLEX KREATÍV RENDSZERT használok, mely a klasszikus módszereket ötvözi az egyének intuícióival, ezáltal az egyének tehetségére építve érünk el sikereket. SAJÁT rendszeremet használva, jelentős eredményeket érek el. Célom, hogy ügyfeleim MÁSKÉPP KEZDJENEK EL GONDOLKODNI a világukról, bízzanak magukban, és higgyék el, hogy képesek a változásra és a megújulásra. A legfontosabb, ami meghatároz bennünket az a GONDOLKODÁSUNK. Azzá válunk, amit gondolunk. Ha nem tetszik az eredmény, csak meg kell változtatnunk a gondolatainkat!

Módszeremet sikerrel alkalmazom a life coaching és a business coaching területén is. Legyen szó párkapcsolati elakadásról, életút keresésről, depresszióról, szülő gyermek közti problémákról, vagy akár karrierrel kapcsolatos kérdésekről, egy olyan holisztikus rendszer támogatásával keressük az ügyfeleim számára legjobb megoldást, mely kivétel nélkül minden alkalommal rendkívüli eredményre vezet. 

A neuroplaszticitás alkalmazása a coachingban egy újszerű áttörés. Teljesen más dimenzióba helyezi az eddigi ismereteinket a változtatás, tanulás és megújulás képességéről.

Az MMS Wordwide Institute és a Coaching Határok Nélkül coach iskola együttműködésének keretében ICF akkreditált nemzetközi coach vizsgát tettem Chérie Carter-Scott Ph.D. MCC és Judit Ábri von Bartheld MCC vezetésével. Előtte több mint 15 évet töltöttem az üzleti életben. Erre a tapasztalatra építve olyan coaching, mentoring és tréning módszereket használok, melyek jelentős eredményeket és sikereket garantálnak egyéni és csoportos coaching során egyaránt.

A beszélgetések, programok és workshopok helyszíne:
Budapest, V. kerület, Bástya u. 14.

A helyszínt Te igényeidhez igazítom! Skype vagy kültéri helyszín is választható, szívesen coacholok séta, SUP-ozás vagy egyéb aktív tevékenységek közben is!