RÓLAM:

Szerintem azért születettünk, hogy megtanuljuk ÉLVEZNI AZ ÉLETET. Sikerült elsajátítanom azokat a módszereket és képességeket, amivel ezt el is tudom érni. Nemcsak beszélek róla, meg is élem a folyamatos VÁLTOZÁST, FEJLŐDÉST, ÉLETSZERETETET. Egész életemre jellemző volt a minél magasabb szintű EQ elérésére való törekvés. Vallom, hogy az érzelmek kifinomult kontrollálásával, irányításával és a megfelelő gondolkodással jelentős és meghatározó változásokat tudunk elérni az élet minden területén, kapcsolatainkban, munkánk során, sőt a súlyunkkal kapcsolatban is.

Fontos az önismeret, a határozottság, a tisztánlátás, hogy VÁLTOZTATNI TUDJUNK GONDOLATAINKON, ezáltal életünkön is.

Az MMS Wordwide Institute és a Coaching Határok Nélkül coach iskola együttműködésének keretében ICF akkreditált nemzetközi coach vizsgát tettem Chérie Carter-Scott Ph.D. MCC és Judit Ábri von Bartheld MCC vezetésével. Előtte több mint 15 évet töltöttem az üzleti életben. Erre a tapasztalatra építve olyan coaching, mentoring és tréning módszereket használok, melyek jelentős eredményeket és sikereket garantálnak egyéni és csoportos coaching során egyaránt.  

Olyan multinacionális nagyvállalatok közös projektjei során szereztem vezetői tapasztalatot, ahol nagy hangsúlyt fektettek a SOFT SKILL TRÉNINGEKre és az egyéni képzésekre. Olyan KOMPLEX KREATÍV RENDSZERt használok, mely a klasszikus módszereket ötvözi az egyének intuícióival, ezáltal a munkacsapatok az egyének tehetségére építve érnek el sikereket

10 éve foglalkoztat intenzíven saját belső fejlődésem, ezalatt számos módszert tanulmányoztam, de egyik sem nyújtotta azt az áttörő felismerést, amire vágytam. Ezért kifejlesztettem a SAJÁT HOLISZTIKUS rendszeremet, amivel jelentős eredményeket érek el és rendkívül hatásosak. Célom, hogy ügyfeleim MÁSKÉPP KEZDJENEK EL GONDOLKODNI a világukról, bízzanak magukban, és higgyék el, hogy képesek a változásra és a megújulásra. Céljukat könnyedén elérhetik. Specialitásom az ÖN COACHING technika továbbadása, hogy a későbbiek során mindenki egyedül is megtalálja a számára legjobb megoldásokat az élet bármely területén.

Holisztikus módszeremet sikerrel alkalmazom a súlyvesztés, súlymegtartás területén is. Ebben a témában számos vezető nemzetközi coach, szakpszichológus, terapeuta, edző, dietetikus és egyetemi kutató tudományos munkái és eredményei inspiráltak. Ezek alapján fejlesztettem ki egyedi "SÚLYTALANSÁG" programsorozatomat, mely olyan erőteljes VISELKEDÉS PSZICHOLÓGIAI technikákon alapul, amik segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben GYORS és TARTÓS eredményt ígérnek. 

VÁLTOZTASS KÖNNYEDÉN!