SZOLGÁLTATÁSAIM

Life Coaching

A life coaching egyéni beszélgetés 1 órában, ha szükséges több alkalommal, amikor csak rád koncentrálunk. Abban tud segíteni, ha jobbá akarod tenni a kapcsolataidat, VÁLTOZTATNI akarsz az életed valamely területén, de elakadtál, vagy mindig ugyanoda lyukadsz ki. Valami másba szeretnél belevágni, keresed az utadat, új kihívásokhoz érkeztél, legyen az a karriereddel, családoddal, pároddal, szüleiddel vagy gyerekeiddel kapcsolatos. Ha keresed az ÉLETED ÉRTELMÉT (bármely szempontból), segítségedre lehet holisztikus módszertanom! Minden ügyfelemet megtanítom az ÖN COACHING technikára, hogy ennek alkalmazásával önállóan is meg tudd oldani a későbbiekben felmerülő nehézségeket.

Tudj meg többet itt:  


Egyéni Súly Coaching

Egyéni coaching beszélgetés 1 órában, ha szükséges több alkalommal, amikor csak rád koncentrálunk. Segítek lefogyni és megtartani az ideális súlyodat, megtanítalak MÁSKÉPP GONDOLNI az étkezésekre. Nagy befolyással bír az eredményeinkre az, hogy mit hiszünk, gondolunk, és hogyan viselkedünk egyes szituációkban. Egy tartós súlyvesztéshez mindig először a FEJBEN KELL RENDET TENNI. Hányszor diétáztál már életedben, hányszor álltál neki a fogyókúrának? Ha a válasz az, hogy már sokszor, de még mindig foglalkoztat a gondolat, vagy mindig valami akadályba ütközöl, akkor ez neked szól. Lehet a háttérben olyan BERÖGZŐDÉS vagy étkezési RENDELLENESSÉG, amire nem is gondolnál, vagy érzelmi okokból elutasítod a jelenlétét. Erre DERÍTÜNK FÉNYT és OLDJUK FEL egy vagy több beszélgetés alkalmával, sőt igény szerint tanítok ÖN COACHING és olyan KOMPLEX RENDSZEREKET, melyek segítik a súlyvesztést.

Tudj meg többet itt:


Rapid "Súlytlanság" Workshop

Egy gyors és masszív 2 órás képzés csoportoknak, baráti társaságoknak minimum 3 fő részvételével. Megtanítom nektek azokat a módszereket, melyek segítségével be tudod azonosítani a súlyvesztéssel kapcsolatos negatív berögződéseket, viselkedésmintákat és étkezési rendellenességeket az életedben. Olyan TECHNIKÁKAT és ESZKÖZÖKET adok a kezedbe, amivel az étkezésekhez társított érzelmi kötődéseidet azonnal egy életre meg tudod szüntetni. Ha túleszed magad, hogyan vedd észre, amikor jelez a szervezeted, hogy megtelt és hogyan álld meg az ételek iránti sóvárgást. Elmondom, hogyan működik tested laboratóriuma, és, hogyan segíti a fogyást az ÖN COACHING. Mindezt GYORS és rendkívül HATÉKONY módszerekkel. 

Tudj meg többet itt:


Egyéni "Súlytalanság" Program 

Először egy INTERAKTÍV EGYÉNI EXKLUZÍV 2 órás képzést kapsz arról, hogy milyen módszerek segítségével tudjuk beazonosítani a súlyvesztéssel kapcsolatos negatív berögződéseidet, viselkedésmintáidat és étkezési rendellenességeidet. Miért eszed túl magad és hogyan vedd észre, amikor jelez a szervezeted, hogy megtelt. Elmondom, hogyan működik tested laboratóriuma, és, hogyan segíti a fogyást az ÖN COACHING. A továbbiakban olyan technikákat és eszközöket adok a kezedbe, melyek azonnal FELSZABADÍTANAK és az étkezésekhez társított érzelmi kötődéseidet egy életre ki tudod iktatni, sőt az ételek iránti sóvárgást is meg tudod szüntetni. Az ezt követő 2 órás coaching beszélgetés során a te egyedi eseteddel foglalkozunk és pontos TERVet dolgozunk ki neked, hogy KÖNNYEDÉN elérhesd és megtarthasd a vágyott súlyodat. Mindezt akár EGY NAP ALATT a gyors és hatékony módszereknek köszönhetően. 

Tudj meg többet itt: