Szolgáltatásaim:


Personal Coaching

A personal coaching egyéni coaching beszélgetés 1 órában, ha szükséges több alkalommal, amikor csak rád koncentrálunk. Abban tud segíteni, ha jobbá akarod tenni a kapcsolataidat, VÁLTOZTATNI akarsz az életed valamely területén, de elakadtál, vagy mindig ugyanoda lyukadsz ki. Valami másba szeretnél belevágni, keresed az utadat, új kihívásokhoz érkeztél, legyen az a karriereddel, családoddal, pároddal, szüleiddel vagy gyerekeiddel kapcsolatos. Ha keresed az ÉLETED ÉRTELMÉT (bármely szempontból), segítségedre lehet holisztikus módszertanom! Minden ügyfelemet megtanítom az ÖN COACHING technikára, hogy ennek alkalmazásával önállóan is meg tudd oldani a későbbiekben felmerülő nehézségeket.

Tudj meg többet itt:  


Súly Coaching

A súly coaching egyéni coaching beszélgetés 1 órában, ha szükséges több alkalommal, amikor csak rád koncentrálunk. Segítek lefogyni és megtartani az ideális súlyodat, megtanítalak MÁSKÉPP GONDOLNI az étkezésekre. Nagy befolyással bír az eredményeinkre az, hogy mit hiszünk, gondolunk, és hogyan viselkedünk egyes szituációkban. Egy tartós súlyvesztéshez mindig először a FEJBEN KELL RENDET TENNI. Hányszor diétáztál már életedben, hányszor álltál neki a fogyókúrának? Ha a válasz az, hogy már sokszor, de még mindig foglalkoztat a gondolat, vagy mindig valami akadályba ütközöl, akkor ez neked szól. Lehet a háttérben olyan BERÖGZŐDÉS vagy étkezési RENDELLENESSÉG, amire nem is gondolnál, vagy érzelmi okokból elutasítod a jelenlétét. Erre DERÍTÜNK FÉNYT és OLDJUK FEL egy vagy több beszélgetés alkalmával, sőt igény szerint tanítok ÖN COACHING és olyan KOMPLEX RENDSZEREKET, melyek segítik a súlyvesztést.

Tudj meg többet itt:


Rapid "Súlytlanság" Workshop

Egy gyors 2 órás képzés csoportoknak, baráti társaságoknak minimum 3 fő részvételével. Megtanítom nektek azokat a módszereket, melyek segítségével be tudod azonosítani a súlyvesztéssel kapcsolatos negatív berögződéseket, viselkedésmintákat és étkezési rendellenességeket az életedben. A továbbiakban olyan TECHNIKÁKAT és ESZKÖZÖKET adok a kezedbe, amivel az étkezésekhez társított érzelmi kötődéseidet azonnal egy életre meg tudd szüntetni. Ha túleszed magad, hogyan vedd észre, amikor jelez a szervezeted, hogy megtelt és hogyan álld meg az ételek iránti sóvárgást. Elmondom, hogyan működik tested laboratóriuma, és, hogyan segíti a fogyást az ÖN COACHING. Mindezt GYORS és hatékony módszerekkel. 

Tudj meg többet itt:


Rapid "Súlytalanság" Egyéni Program 

Először egy INTERAKTÍV EGYÉNI 2 órás képzést kapsz arról, hogy milyen módszerek segítségével tudjuk beazonosítani a súlyvesztéssel kapcsolatos negatív berögződéseidet, viselkedésmintáidat és étkezési rendellenességeidet. Miért eszed túl magad és hogyan vedd észre, amikor jelez a szervezeted, hogy megtelt. Elmondom, hogyan működik tested laboratóriuma, és, hogyan segíti a fogyást az ÖN COACHING. A továbbiakban olyan technikákat és eszközöket adok a kezedbe, melyek azonnal FELSZABADÍTANAK és az étkezésekhez társított érzelmi kötődéseidet egy életre ki tudod iktatni, sőt az ételek iránti sóvárgást is meg tudod szüntetni. Az ezt követő 2 órás coaching beszélgetés során a te egyedi eseteddel foglalkozunk és pontos TERV dolgozunk ki neked, hogy KÖNNYEDÉN elérhesd és megtarthasd a vágyott súlyodat. Mindezt akár EGY NAP ALATT a gyors és hatékony módszereknek köszönhetően. 

Tudj meg többet itt:


4 részes programsorozat a XVI. kerületi Jógaliget Stúdióban

Fogyásról másképp

Ez a program olyan erőteljes viselkedés pszichológiai technikákon alapul, amelyek segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben gyors és tartós eredményt ígérnek.

Pszichológia - Öncoaching - Holisztikus technikák - Bizonyított módszerek - Egyénre szabott tervek

Következő időpont:

2018. február 10. 14:00 óra

Ár: 3000Ft/alkalom

Regisztráció lejjebb vagy személyesen a Jógaliget és Fitness Stúdió recepcióján 

1. rész témája: Elménk ereje. Hogyan befolyásolja gondolkodásunk és viselkedésünk a fogyást? Érzelmi kötődésünk az ételhez. Miért nem elég az akaraterő?

2. rész témája: Előző rész rövid összefoglalása. Ne edd túl magad! Az éhségről. Mindent a fogyásról - másképp! Hogyan működik tested laboratóriuma? Ételpiramis.

3. rész témája : Előző részek rövid összefoglalása. Hogyan működik az ön-coaching és hogyan segíti a fogyást? Hatékony eszközök a fogyáshoz. Tippek és lépések.

4. rész témája : Előző részek rövid összefoglalása. Hogyan ne kívánd a cukrot/szénhidrátot...? Eszközök és alternatívák a gyakorlatban.

Ne csak a kalóriákat számold! Többet tehetsz, mint gondolnád! 

Ajándék

Minden résztvevő 2 alkalmas próbabérletet, vagy 15%-os masszázs kupont kap a Jógaliget és Fitness Stúdiótól, ha legalább 2 előadáson részt vesz!