Fogyásról Másképp
Zsírégető vagy cukorégető - Te melyik csoportba tartozol?

És a világ a feje tetejére áll... Van zsírégető torna, zsírégető liszt, zsírégető miegymás.... de mi az, hogy cukorégető? A gyerekek még nagyrészt zsírégetőek, de miért változhatnak át cukorégetővé, mikor és hogyan?

Egyiknek könnyű a fogyás, a másiknak, ha sikerül is sajnos nagy a visszaesés és a jojó-effektus veszélye. De a jó hír, hogy könnyedén változtathatsz!

Ha szeretnéd, hogy elküldjem az ingyenes munkafüzetet, ami segít elindulni a jó irányba csak add meg a neved és az email címed és én már küldöm is számodra a képen látható füzetet:

Ingyenes munkafüzet:

 • Az emberek 95%-a hatástalannak tartja a diétákat
 • 88%-ának evési és súly problémái vannak, vagy negatív testképe van
 • A legtöbbjük emocionális kapcsolatban áll az étellel, és még nem is tud róla
 • Milliók küzdenek nap, mint nap súlyuk, energiaszintjük, alvásuk, türelmük, egészségük és általános jólétük miatt

Nagyon sokan tartozunk a fenti kategóriákba, teljesen megértem a helyzetedet. Ezért fejlesztettem ki a Súlytalanság Programot, hogy holisztikus coach-ként segíthessek neked. Alapelvem, hogy életünket és eredményeinket nem a körülményeink befolyásolják, hanem az, hogy mit hiszünk és mit gondolunk róla és hogyan viselkedünk egyes szituációkban, a többi már csak mese habbal. Belefogni egy diétába, vagy elkezdeni edzeni nagyon nehéz. Kitartani még nehezebb. Én pontosan tudom, hogy mi akadályoz bennünket, azt is tudom, hogyan lehet megoldani!

Hányszor diétáztál már életedben? Hányszor fogyókúráztál már? Még mindig foglalkoztat a gondolat? Van valami más a diétákon túl: Ne a kalóriákat számold! Többet tehetsz, mint gondolnád:

Az általam alkalmazott súly coaching követi a holisztikus coaching modellemet. Nagyon hatékony eszköztárat biztosítok minden hozzám forduló kilókkal és érzelmi evéssel küzdőnek. Módszereimet könnyen elsajátíthatod, folyamatos használatukkal pedig eléred a vágyott testsúlyodat. Ezen felül az élet bármely területén alkalmazhatod, így sokkal kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, egészségesebb és boldogabb leszel. Mi másra vágyhatnál még? Felejtsd el a rendszeres újévi fogadalmakat, változtasd meg az életedet, úgy, hogy az egy életre szóljon!

Egyedi és csoportos programjaimnak tudományos részeit többek között a híres Harvard University és az elismert londoni Health and Sciences Academy, valamint a Cambridge-i egyetem kutatásai alapján állítottam össze.

A Súlytalanság program a neuroplaszticitás és az agykutatás legmodernebb elméleteit és legújabb kutatásait ötvözi, mely az agy változtató és megújuló képességével foglalkozik.  A súlyvesztés kapcsán ez azért fontos, mert itt nem csak testi, de lelki és pszichés folyamatokról is beszélünk. Célom, hogy azokból a viselkedésmintákból, melyek negatívan befolyásolják az ételekkel való kapcsolatodat, étkezési szokásaidat és beidegződéseidet kitanulj. A neuroplaszticitás segítségével, pedig új, pozitív viselkedésmintákat sajátíts el. 

A program alapját képző módszerrel már több millió ember fogyott le a világon sikeresen és több mint 30 éve bizonyít, legyél bármilyen diétán, vagy edzésprogramon, minden önsanyargatás nélkül, még akaraterő sem kell hozzá. 

 • Miért nem tudod megtartani a súlyodat?
 • Az akaraterő miért nem elég?
 • Mit tehetsz magadért nap mint nap?
 • Hogyan hozod meg az étkezési döntéseidet?
 • Hogyan működik tested laboratóriuma?
 • Hogyan határozza meg a gondolkodásod a fogyási szándékodat?
 • Mi az Öncoaching és hogyan segít?
 • Miért szükséges a gondolatainkban rendet rakni és hogyan fogjunk hozzá?
 • Melyik túlevő típusba tartozol és ez hogyan határozza meg mindennapjaidat?
 • Hogyan ne edd túl magad és állítsd le a vágyakozást az ételek iránt?
 • Hogyan állítsd le az éhséged?
 • Hogyan érd el, hogy ne kívánd a cukrot/ szénhidrátot... és ne kelljen ellenállni nekik?
 • Mely ételek a legjobb barátaid és mik az ellenségeid, ha fogyni akarsz?
 • Kinek higgyünk, annyi az eltérő információ...  

Mindenki más és mindenkinek eltérően működik a teste. Mindenkit más motivál, eltérőek az érzelmi kötődésink, energia szintünk. Módszerem követi az egyéni igényeket és elvárásokat. Higgy bármelyik fogyási módszerben, itt nincs jó vagy rossz, nincs kötelező diéta, kötelező bogyók, táplálékkiegészítők, vagy kötelező edzésterv! Ahhoz viszont, hogy egészségesen éljünk fizikailag, lelkileg és mentálisan is formába kell hoznunk magunkat, mert ezek a dolgok csak együtt működnek! Megtanítalak másképp gondolkozni az étkezésekről, az ételekről és a testedről, mert ha a fogyást, mint egy masszív változást az életedben jó alapokra helyezed, soha többé nem kell a jojó effektus miatt aggódnod.  

Nekik sikerült:

"Életemben mindig fogyókúráztam, de úgy, hogy nem ettem, vagy néha fogyókúrás tablettákat szedtem. Gyors lefogyás után több jött vissza, mint ami lement. Megtaláltam Ágicát és rengeteg olyan tanáccsal ellátott, amit eddig nem halottam. Azt hittem 64 évesen ez nem működik, de nem éreztem jól magam a bőrömben. Megfogadtam tanácsait és nekiláttam:  sikerült 22 kg-t leadnom! A papa újra szerelmes lett belém. Csak azt mondom megérte, nagyon köszönöm." Vera 64 éves

"Részt vettem a Súlytalanság Programban. Ági olyan információkat mondott, amiket még soha nem hallottam, pedig mindenhol az egészséges életmódról beszélnek mostanában. 1 év alatt 18 kg-t fogytam és az életem teljesen megváltozott. Sokat köszönhetek ennek a módszernek, mert enélkül nem sikerült volna... Ráadásul tartom a súlyomat azóta is!!!" Éva 56 éves

"A program valóban egyedülálló. Nagyon hatásos és a legjobb, hogy nem kell semmiféle kényszerdiétát követni. Nem vagyok egy fitnesz őrült, csupán szobabiciklin végeztem mellette mozgást és még így is sikerül megszabadulnom és azóta is lent tartanom 9 kilót! Nagyon ajánlom Ágit és a coaching programját mindenkinek, aki okosan és hatásosan szeretne megszabadulni felesleges kilóitól." Judit 35 éves

"Korábban rengeteg diétát kipróbáltam és nagyon sokszor lefogytam. A gond csak az volt hogy 1 / fél év elteltével mindig visszaszökött rám a leadott súly. Találtam végre egy igazán működő módszert, ami segít tudatosan változtatni. Ági eszköztára kiapadhatatlan, mindig előjött valami meglepő, valami új ötlettel a problémáim kezelésére. Nagyon hálás vagyok neki!" Kriszti 38 éves

"Van aki az egész életét úgy éli le, hogy örökölte a hízásra való hajlamot, vagy ilyen alkat és beletörődik. Hát én nem! Addig kutattam, amíg rátaláltam a Súlytalanság Programra és nagyon meglepett, mert nem a szokásos pirula, amiről azt sem tudom milyen összetevő van benne, hanem egy olyan módszer, ami az agyunk működését veszi alapul és megtanít kijátszani a saját tudatunkat. Nagyon izgalmas folyamat volt és nem csak a súlyommal kapcsolatban segített, hanem azóta teljesen máshogy látom a világot. Minden könnyebb és egyszerűbb. 15 kg-t fogytam és remekül érzem magam a bőrömben!" Anna 27 éves

"Férfiként nehéz belehelyezkedni egy fogyókúrás programba, ezért választottam a coachingot. Ági mindvégig tekintettel volt a helyzetemre és számomra teljesen szimpatikus és érthető módon magyarázta el a lényeget. Ennek fényében és 2 alkalom súly coachingnak köszönhetően nemcsak elértem a célsúlyomat, de a térdeim is felszabadultak, így már nem terhelem a napi edzés során a túlsúllyal. A sport iránt érzett szenvedélyemet most gátlástalanul kiélhetem és teljesen magabiztos vagyok, hogy többé nem hozom magam és a térdeimet ilyen szorult helyzetbe." Zoltán 42 éves

"40 éves kor felett teljesen átalakult a testem, az anyagcserém lelassult, már nem tudtam pár hét alatt leadni a felesleges kilókat, sőt egyre újabbak maradtak rajtam és makacsul ragaszkodtak, nem tágítottak. Csak 5-6 kilótól akartam megszabadulni, de sehogy sem ment. 1-2 keservesen lement aztán újabbak jöttek a helyére. Nem értettem mi történt velem, aki mindig könnyen tudtam tartani a súlyomat. Végső elkeseredésemben fordultam Ágihoz, aki a súly coaching-al áttörést ért el és már 4 alkalom után látható volt a változás. Azóta tudom szabályozni a testem és 40+ év ide vagy oda újra én kontrollálom a testem, nem az engem...." Kati 44 éves

 • Válassz az egyéni vagy csoportos programjaim közül! Írj nekem és kérj időpontot az 1. ingyenes ismerkedő coaching beszélgetésre! 
 • Válassz online képzéseim közül és vedd kezedbe te is könnyedén egyedülálló programjaimat otthonodban! 

Fogyásról másképp

Ez a program olyan erőteljes viselkedés pszichológiai technikákon alapul, amelyek segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben gyors és tartós eredményt ígérnek. 

Neuroplaszticitás - Pszichológia - Öncoaching - Holisztikus technikák - Bizonyított módszerek - Egyénre szabott tervek

Ízelítő a témákból:

 • Elménk ereje. Hogyan befolyásolja gondolkodásunk és viselkedésünk a fogyást? Érzelmi kötődésünk az ételhez. Miért nem elég az akaraterő? 
 • Neuroplaszticitással a fogyásért. Hogyan ne edd túl magad? Az éhségről. Mindent a fogyásról - másképp! Hogyan működik tested laboratóriuma? Ételpiramis.
 • Hogyan működik az ön-coaching és hogyan segíti a fogyást? Hatékony eszközök a fogyáshoz. Tippek és lépések. Hogyan ne kívánd a cukrot/szénhidrátot...? Eszközök és alternatívák a gyakorlatban.

Ne csak a kalóriákat számold! Többet tehetsz mint gondolnád!

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Ha szeretnéd, hogy előadást tartsak a programról, lépj velem kapcsolatba!